Medewerker PSA/salarisadministratie (0,7 - 0,8 FTE)

Dienst HR 
Het HR team is een klein team dat bestaat uit zeven collega’s, onderverdeeld in de Personeels- en Salarisadministratie (PSA) en HR Advies. Momenteel zijn er drie collega’s werkzaam binnen de PSA en HR Advies bestaat uit twee HR Adviseurs, een HR Consulent en overkoepelend een HR manager.

Voor de PSA zijn wij op zoek naar een Medewerker PSA, die zich specifiek bezig houdt met de salarisadministratie (0,7-0,8 fte).

Hoe ziet je dag eruit als Medewerker salarisadministratie? 
Je zorgt ervoor dat werkzaamheden binnen de personeels- en salarisadministratie opgepakt worden. Je draagt hierbij zorg voor een fiscaal en arbeidsrechtelijk correcte verloning van ca 400 collega’s en verzorgt de informatievoorziening aan diverse instanties zoals ABP, DUO en de Belastingdienst.
Je verwerkt en controleert salarismutaties en stelt rapportages op voor de financiële dienst. Het voeren van arbeidsvoorwaardengesprekken met nieuwe medewerkers, het opstellen van overeenkomsten, het schrijven van brieven en het bijhouden van de personeelsdossiers behoort ook tot je taken. Je beantwoordt vragen van medewerkers m.b.t. loonstroken, regelingen en de juiste verwerking daarvan. Daarnaast heb je een belangrijke signaalfunctie naar de managers en de HR-adviseurs als je opmerkt dat mutaties niet (tijdig) worden doorgegeven. Tot slot ben je bezig met administratie op het gebied van onze bedrijfsfitness, WKR, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en tijdelijke projecten (bv. de registratie van de CO2 uitstoot, optimaliseren AFAS en digitalisering van de personeelsdossiers).

Je maakt deel uit van het HR team en sluit aan bij het brede HR overleg. Het is een gedreven en zelfstandig team, waarbij er zeker ook nog het een en ander ontwikkeld mag worden.

Waarmee daag je ons uit?
Betrokken | Zorgvuldig | Accuraat | Sociaal en communicatief sterk 

  • Je hebt gedegen kennis van salarisadministratie, bij voorkeur heb je een praktijkdiploma Loonadministratie en/ of andere relevante diploma’s;
  • Je bent goed bekend met het pakket AFAS;
  • Je hebt affiniteit met systemen en met salarisadministratie;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een salarisadministratie;
  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en bij voorkeur de CAO MBO;
  • Je bent resultaatgericht, analytisch en pro-actief.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Je kunt solliciteren tot 7 oktober.

De functie van Medewerker PSA is ingedeeld in carrièreperspectief  7  (max. € 3.730,- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%).

Verder bieden we jou:

  • een bijdrage in jouw (aanvullende) ziektekostenverzekering;
  • een aantal collectieve verzekeringen, zoals o.a. een arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • de mogelijkheid om deel te nemen aan onze fietsregeling (fiscaal aantrekkelijk een fiets aanschaffen);
  • de mogelijkheid tot afsluiten van een aantrekkelijk sportabonnement via Bedrijfsfitness Nederland;
  • het onbeperkt volgen van trainingen en cursussen, zowel online als op locatie, waarbij je jezelf kunt ontwikkelen op zowel werkgebied als op persoonlijk vlak;
  • veel vakantiedagen, je bent een groot deel van de schoolvakanties vrij.

Ben jij enthousiast?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet en neem contact op met Lieke Fransen, Manager HR of Inge Kuijpers (medewerker PSA). Ook voor informatie over de procedure kun je je wenden tot Inge Kuijpers. Voor beiden geldt het telefoonnummer 0492–507900. Je kunt ook een e-mail sturen met je vraag naar  vacatures@roc-teraa.nl.

Direct solliciteren? Je kunt je CV en motivatiebrief insturen via Solliciteren – Sollicitatie – Werken bij (roc-teraa.nl).

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag maken deel uit van de procedure.   
   
Aangezien wij interne loopbaanontwikkeling van belang vinden, hebben onze eigen collega’s voorrang in deze procedure.   

 

 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?